Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Comunicat – Polițiștii locali au găsit în scurt timp o persoană bolnavă plecată de acasă

Comunicat – Polițiștii locali au găsit în scurt timp o persoană bolnavă plecată de acasă

În data de 27.09.2023, în mai puțin de 15 minute, polițiștii locali de ordine publică au recuperat o persoană de sex feminin a cărei dispariție a fost semnalată unui echipaj aflat în patrulare.

Astfel, în jurul orei 20:45, patrula care se afla în Piața Avram Iancu, a fost oprită de o femeie, care le-a comunicat faptul că sora sa, cunoscută cu probleme psihice și suspectată de consumul unor substanțe psihotrope, a plecat de acasă și nu o mai găsește. Totodată, a comunicat polițiștilor locali că femeia a fost văzută în proximitatea Teatrului Clasic Ioan Slavici.

Cele două echipaje ale Poliției Locale, aflate în teren, s-au mobilizat, identificând femeia în jurul orei 21:00, în Piața Arenei, în baza semnalmentelor furnizate de ruda sa. R.M.D., în vârstă de 36 de ani,  striga la o persoană imaginară, în momentul în care a fost găsită de echipaj.

Agenții de poliție locală au chemat o ambulanță, persoana fiind condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în vederea solicitării internării la psihiatrie în Timișoara, secția locală aflându-se temporar în imposibilitatea de a prelua pacienți.

Sari la conținut