Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Sancționare concurs de contravenții

Sancționare concurs de contravenții

În data de 16.09.2023, echipajul de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a sancționat o persoană pentru săvârșirea unui concurs de contravenții, cu încălcarea Legii nr. 61/1991.

Agenții constatatori s-au deplasat pe strada Bumbacului, în jurul orei 20:30, în urma semnalării unui cetățean, transmisă prin Serviciul Dispecerat, unde au constatat prezența mai multor persoane, care, pe fondul consumului de alcool, manifestau un comportament antisocial (strigau, ) prin care se deranja liniștea publică în zona respectivă.

După comunicarea prevederilor actului normativ mai sus menționat, B.F.I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Timiș, a considerat de cuviință să-și exprime nemulțumirea, prin injurii aduse polițiștilor locali. Prin urmare, individul a fost condus încătușat la sediul DGPL Arad, unde, după stabilirea identității, i-a fost aplicată și o amendă în sumă de 1.000 lei, atât pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin proferarea de injurii și expresii jignitoare.

Sari la conținut