Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Conducător auto beat

Conducător auto beat

În data de 11.12.2023, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, aflat în patrulare în scopul prevenirii faptelor antisociale, a identificat și predat Poliției Române, în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale care se impun, un bărbat depistat conducând un autovehicul pe drumurile publice, în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

            Astfel, în jurul în jurul orei 18:00, patrula Poliției Locale a observat în zona Boul Roșu, o persoană de sex masculin care se îndrepta, cu mers clătinat și haotic, spre un autovehicul marca Renault. Omul s-a urcat la volanul mașinii, pornind “hotărât” spre strada Mucius Scaevola, moment în care polițiștii locali au considerat necesară apelarea la semnalele acustice și luminoase, iar după încetinirea vitezei mașinii, la plasarea în fața acesteia, determinându-l pe bărbat să oprească autoturismul, înainte de a se încadra în sensul giratoriu.

            S-a solicitat imediat prezența la fața locului a unui echipaj de la Serviciul Rutier din cadrul I.P.J. Arad, bărbatul prezentând indiciile consumului de alcool. Până la sosirea agenților de poliție, polițiștii locali au supravegheat persoana în cauză, care a rămas în mașină, cheile fiind scoase din contact, evitându-se astfel alte evenimente nedorite care ar fi putut surveni până la domiciliul lui D.O.F., în comuna Frumușeni.

            Până la sosirea polițiștilor, individul a comunicat polițiștilor locali faptul că a consumat alcool, înainte să plece de acasă (prin urmare s-a urcat băut la volan), respectiv că nu deține permis de conducere, acesta fiindu-i reținut cu o zi înainte din cauză că a fost surprins în stare de ebrietate la volan.

            Echipajul de ordine publică din cadrul DGPL Arad a sprijinit polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. privind extragerea bărbatului aflat în stare de ebrietate din mașina acestuia, respectiv plasarea lui în mașina de serviciu a Poliției Române, în vederea conducerii la S.C.J.U.A. pentru efectuarea analizelor de sânge. Menționăm că întregul incident a fost filmat cu ajutorul echipamentului video din dotarea Direcției Generale Poliția Locală Arad.

Sari la conținut