Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Amendați după ce au aruncat pe jos coji de seminte

Amendați după ce au aruncat pe jos coji de seminte

În data de 03.09.2023, o patrulă de polițiști locali cu atribuții în domeniul siguranței publice au surprins și amendat două persoane care au aruncat pe jos cojile semințelor consumate, încălcând astfel prevederile HCLM nr. 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad.

Echipajul din teren ajuns la fața locului, în urma semnalării unui cetățean, transmisă prin Serviciul Dispecerat, a identificat doi turiști care mâncau semințe, aruncând cojile pe jos, chiar în fața locului de cazare, deși la câțiva pași se afla pubela de colectare. Persoanele aflate în tranzit în municipiul Arad s-au gândit să “marcheze” locul de trecere, transformând domeniul public într-un covor de mizerie. G.G., în vârstă de 22 de ani și B.M., de 25 de ani, domiciliați în județul Mureș, s-au ales cu câte o amendă, fiecare în cuantum de 1.501 lei, pentru nerespectarea actului normativ mai sus menționat.

Puși să curețe locația unde au aruncat cojile de semințe, indivizii au refuzat, încercând, fără succes, să “negocieze” o amendă mai mică, în schimbul curățării trotuarului.

Sari la conținut