Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Prevenirea unui act sinucigaș de către polițiștii locali

Prevenirea unui act sinucigaș de către polițiștii locali

În data de 24.11.2023, agenții de poliție locală cu atribuții în domeniul ordinii publice au intervenit în scopul prevenirii unui act sinucigaș, solicitând sprijinul ambulanței pentru transportarea la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a unei persoane care a încercat să se automutileze.

Astfel, aflat în patrulare în jurul orei 24:00, în cartierul Micălaca, echipajul a identificat o persoană foarte agitată, ce umbla haotic gesticulând și urlând, în timp ce a scos dintr-un ghiozdan pe care îl purta asupra sa, un obiect ascuțit, cu care a încercat să-și taie venele. La depistarea acestor semnale ce avertizau posibilitatea unui act sinucigaș, polițiștii locali au procedat imediat la încătușarea bărbatului, până la sosirea ambulanței la fața locului, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Menționăm că R.Y., în vârstă de 40 de ani, de origine din Maroc, după efectuarea controlului medical la SCJUA, a fost transportat și internat la Secția de Psihiatrie, pentru evaluare și intervenție psihoterapeutică.

Sari la conținut