Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Polițiștii locali au capturat un infractor la scurt timp după săvârșirea faptei

Polițiștii locali au capturat un infractor la scurt timp după săvârșirea faptei

 

În data de 25.07.2023, în jurul orei 12:30, polițiștii locali de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au prins, identificat și predat Poliției Municipiului Arad un individ care a sustras o geantă de la o pizzerie de pe strada Nicolae Bălcescu, la 5 minute după săvârșirea faptei.

Sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale, echipajul din teren l-a capturat pe C.C.T, în vârstă de 51 de ani, pe trecerea de pietoni de pe B-dul Revoluției, în apropierea zonei „de acțiune”. Acesta a sustras o plasă aparținând unei angajate a pizzeriei.

 Bărbatul nu are locuință stabilă, este originar din Ineu, ultima adresă cunoscută a acestuia fiind în arealul locuințelor improvizate de pe strada Mărului, desființate de primărie în ultimul an.

Precizăm că agenții de poliție locală au semnalat încă din anul 2021 Secției de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad comportamentul agresiv al individului manifestat pe domeniul public, în special atunci când se află sub influența substanțelor toxice.

             97 de procese-verbale i-au fost întocmite doar de către Poliția Locală, dintre care 95 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

            Individul a recunoscut furtul în fața polițiștilor locali și a fost condus la sediul Poliției Municipiului Arad de pe strada Labirint, respectiv predat organelor de anchetă, în vederea cercetării faptei și aplicarea măsurilor legale care se impun.

 

Sari la conținut