Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Persoană ce poate prezenta pericol pentru cei din jur condusă la Secția de Psihiatrie

Persoană ce poate prezenta pericol pentru cei din jur condusă la Secția de Psihiatrie

 

În data de 21.08.2023, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au identificat și condus la Secția Clinică de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad o persoană care tulbura liniștea publică, prezentând pericol pentru trecătorii din zona în care se afla.

Astfel, echipajul aflat în misiune de menținere a ordinii publice a fost sesizat de către Serviciul Dispecerat referitor la faptul că în Piața Arenei se afla o persoană care prezenta probleme comportamentale, alergând cu un cuțit să prindă porumbei. Echipajul din teren s-a deplasat imediat în locul indicat de apelant, găsind persoana respectivă pe Calea Romanilor. Persoana în cauză avea asupra sa o foarfecă și un cutter, comunicând că le purta asupra sa pentru a ” tăia” porumbeii pe care-i prinde.

În timpul discuției cu agenții constatatori, bărbatul le-a arătat că avea sub haine câteva buruieni și iarbă pe care a declarat că le ține pentru consum.

            Precizăm că M.F., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Valea Teilor, județul Tulcea, se află în municipiul Arad de aproximativ 1 an, comunicând că practică cerșetoria.

            La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care l-a transportat la Secția de Psihiatrie din cadrul S.C.J.U. Arad, în vederea unui consult medical de specialitate.

 

Sari la conținut