Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Persoana agresiva condusa la secția de poliție

Persoana agresiva condusa la secția de poliție

În data de 02.10.2023, în jurul orei 18:00, Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Arad a ghidat un echipaj de ordine publică, în urma semnalării unui localnic, pe strada Predeal din cartierul Aurel Vlaicu, unde doi bărbați se băteau între ei, chiar în fața unui parc, frecventat de copii. Bărbatul a continuat să se poarte violent chiar în prezența polițiștilor locali, drept urmare s-a ales cu amendă în cuantum de 500 lei, aplicată pentru adresarea de expresii jignitoare, consum de alcool pe domeniul public și provocare de scandal.

Altercația care a condus la bătaie s-a petrecut în fața unui supermarket din zonă, unde cele două persoane implicate consumau alcool, la mesele amenajate din fața magazinului. D.V., în vârstă de 33 de ani l-a “deranjat” pe S.F., în vârstă de 36 de ani, în momentul în care a cerut un pahar de băutură, din sticla pe care bărbatul o consuma. Acesta din urmă a devenit agresiv și a sărit imediat la bătaie, agenții de poliție locală găsind cealaltă persoană lovită căzută când au ajuns la fața locului.

Poliția locală a solicitat prezența unei ambulanțe, care a transportat persoana agresată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în vederea evaluării și acordării îngrijirii de specialitate. De asemenea, un echipaj de la Poliția Română a preluat și condus agresorul, ce devenea tot mai nervos, încătușat, la Secția 1 Vlaicu de Poliție, în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale care se impun. Menționăm că S.F. este cunoscut în zona respectivă ca având un comportament frecvent recalcitrant.

Sari la conținut