Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

O altă pierdere de documente soluționată de poliția locală, cu sprijinul cetățenilor!

O altă pierdere de documente soluționată de poliția locală, cu sprijinul cetățenilor!

Felicitări, din nou, oamenilor de bună credință!

În data de 19.12.2023, un echipaj din cadrul Serviciului Protecția Mediului a restituit un pașaport pierdut titularului acestuia.

Astfel, un cetățean a raportat găsirea din întâmplare a pașaportului unui minor, patrulei poliției locale din cadrul DGPL Arad, aflată în timpul misiunilor de supraveghere a respectării prevederilor legale specifice protecției mediului pe șantierele organizate în cartierul Micălaca.

Polițiștii locali au efectuat demersuri pentru identificarea părinților, respectiv a domiciliului acestora, în vederea predării documentului pierdut.

Pașaportul, recent eliberat, în vederea plecării în străinătate, a fost recuperat de părinții copilului, contactați la adresa de domiciliu de către agenții de poliție locală.

Direcția Generală Poliția Locală Arad recomandă cetățenilor să manifeste atenție sporită bunurilor personale și documentelor, acestea conținând date cu caracter personal, atât actele de identitate cât și pașapoartele fiind instrumente absolut necesare în cazul călătoriilor în străinătate, iar pierderea lor generează dificultăți, mai ales în situația în care „norocul nu vă surâde” și actele ajung în mâinile unei persoane care nu acționează onest.

Sari la conținut