Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Minoră fugită de acasă predată familiei

Minoră fugită de acasă predată familiei

La data de 06 mai, în jurul orei 21:30, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, a predat părinților o minoră de 13 ani, care a fugit de acasă, evitând evenimente nedorite ce ar fi putut interveni.

Astfel, în jurul orei 20:45, într-o benzinărie din cartierul Micălaca, unui polițist local  i-a fost semnalat de către un angajat faptul că în locația respectivă se află o minoră în vârstă de 13 ani, care spune că a fugit de acasă.

Polițistul local, abia ieșit din tură, a solicitat prin Dispecerat, sprijinul colegilor aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Menționăm faptul că în urmă cu doar câteva minute, un cetățean care întâlnise fata pe stradă, sesizase Dispeceratul, îngrijorat de „destăinuirea” acesteia privind intenția de a „dispărea” la Timișoara. Minora plecase de la domiciliul familiei extinse, pe fondul îngrijorării privind potențiale consecințe ale unei situații de care se considera responsabilă.

Până la sosirea echipajului, care a condus-o pe fată la tatăl ei, polițistul local care a găsit-o i-a oferit apă și mâncare și a convins-o să se întoarcă acasă, respectiv să comunice părinților temerea ce a determinat-o să plece.

Sari la conținut