Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Verificarea agenților economici din municipiul Arad

Verificarea agenților economici din municipiul Arad

                 Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activitate și Control Comercial au desfășurat în perioada 01.07.2020-31.07.2020 activități de control privind respectarea normelor prevăzute în Hotărârea nr. 192/2017, privind Regulamentul de desfăşurare a activităţilor comerciale şi al pieţelor în municipiul Arad.

                  În acest sens, au fost identificate 84 de societăți comerciale care nu respectă legislația în vigoare. Dintre acestea 36 de societăți comerciale au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea Hotărârii 192/2017, privind Regulamentul de desfăşurare a activităţilor comerciale şi al pieţelor în municipiul Arad, respectiv nedeținerea autorizației de funcționare, autorizației de alimentație publică, orarul de funcționare și nedeținerea acordului de ocupare a domeniului public, cuantumul sancțiunilor aplicate fiind în sumă de 75.000 lei.

                 Totodată a fost verificată și identificată și o societate comercială care nu a respectat prevederile O.G. 99/2000 republicată privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

                 Polițiștii locali au aplicat societății sancțiunea principală respectiv amendă în valoare de 1.000 lei precum și sancțiunea complementară de suspendare a activității, până la intrarea în legalitate a acesteia.

Sari la conținut