Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Persoană urmărită pentru furt și tâlhărie, depistată de polițiștii locali

Persoană urmărită pentru furt și tâlhărie, depistată de polițiștii locali

              În data de 11.04.2024, în jurul orei 11:00, o patrulă de ordine publică a Direcției Generale Poliția Locală Arad a depistat o persoană urmărită de Poliția Română pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și tâlhărie. Echipajul l-a localizat în Parcul Pădurice pe bărbatul semnalat de colegii din IPJ Arad ca autor recent al unei tâlhării dintr-o localitate din județ, urmată de alte infracțiuni săvârșite în municipiul Arad, respectiv furtul a câteva mii de euro dintr-un autoturism, al unui un telefon și unor obiecte din aur.

C.E., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în județul Arad, a fost predat Secției 1 Vlaicu de către polițiștii locali,  în vederea aducerii acestuia în fața organelor judiciare și punerii în executare a hotărârii judecătorești. Precizăm că persoana avea asupra sa o sumă importantă de bani.

              Direcția Generală Poliția Locală Arad recomandă cetățenilor să nu lase la vedere, în interiorul mașinilor, lucruri de valoare, chiar dacă lipsesc o perioadă scurtă de timp, în timpul deplasării să se asigure că au acționat sistemul de închidere a ușilor, pentru a evita deposedarea, la semafor, iar dacă mașinile sunt parcate în curți deschise, să nu păstreze în interiorul autovehiculului documentele mașinii, bani ori obiecte de valoare. Echipajele DGPL vor continua să fie prezente în spațiile publice din municipiu, inclusiv sub forma patrulelor pedestre din zona centrală și din parcuri, în vederea depistării indivizilor cunoscuți ori semnalați ca autori ai faptelor antisociale.

Sari la conținut