Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Amendă unei femei care dormea dezbrăcată p domeniul public

Amendă unei femei care dormea dezbrăcată p domeniul public

 

În data de 28.08.2023, puțin înainte de miezul nopții, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au amendat încă o femeie originară din afara orașului care se culcase dezbrăcată, pe domeniul public.

În urma semnalării telefonice transmise dispeceratului de un grup de tineri care traversa o zonă de condominii din cartierul Micalaca, echipajul de ordine publică din teren a localizat persona de sex feminin sub balconul unui bloc. Respectiva a fost identificată drept H.A., în vârstă de 40 de ani, originară din Sânpetru German, “stabilită” de câțiva ani pe străzile orașului.

Aflată sub influența băuturilor alcoolice, femeia a refuzat transportul cu cu ambulanța solicitată de patrula DGPL, în pofida recomandărilor personalului medical de a beneficia de asistența de specialitate.

Pentru încălcarea prevederilor art. punctul 1 din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, s-a aplicat amendă în cuantum de 200 lei. La plecarea echipajului, femeia s-a îmbrăcat, a curățat locul afectat și a părăsit zona.

 

Sari la conținut