Arad, calea Victoriei nr. 35B-37, Tel: 0257-939

Acțiune comună DGPL, PMA și RETIM

Acțiune comună DGPL, PMA și RETIM

Acțiunea comună efectuată de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, protecția mediului, evidența persoanelor, angajați ai Primăriei Municipiului Arad și lucrători din cadrul RETIM, demarată în scopul verificării încheierii contractelor de salubrizare de către locatarii imobilelor, continuă.  În această săptămână, verificările s-au desfășurat pe străzile Constituției, Hunedoarei, Cuza-Vodă, Armoniei, Progresului, Trenului, Răzvan, Doinei, Boemiei, Radu de la Afumați, Constantin Brâncoveanu, Clopotului, Andrei Șaguna, Tabacovici, Renașterii, Griviței, Oituz, Libertății, respectiv Bulevardul Revoluției. S-au verificat 1116 locuințe, constatându-se că pentru 44 dintre acestea nu existau contracte de salubrizare, acestea fiind încheiate la fața locului de către lucrătorii RETIM.

A fost constatată în zonele verificate încheierea unor contracte pentru un număr mai mic de persoane decât numărul persoanelor care locuiesc în fapt la adresele respective. Astfel, au fost adăugate 291 persoane în contractele respective, în vederea armonizării corespondenței cantității de deșeuri generate de firme, respectiv gospodării, cu datele din contractele încheiate.

Aceste demersuri vor continua în perioada următoare, în vederea sincronizării numărului de persoane din contractele încheiate cu numărul real de persoane pentru care se prestează serviciul de salubrizare.

Sari la conținut