Conducerea institutiei

Functii de raspundere in cadrul politiei locale a mun. Arad

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad

„Poliția Locală trebuie să devină un reper de disciplină, competență, profesionalism și respect față de lege și față de cetățeni, pentru că numai în acest fel va reuși să dobândească încrederea arădenilor și totodată, să transmită acestora încredere și siguranță.

Am deplina încredere că, în baza experienței deja acumulate , Poliția Locală va instaura și menține un climat de ordine și siguranță în municipiul nostru, de disciplină în construcții dar și în traficul rutier, de respect, legalitate și responsabilitate în protecția mediului și în toate tipurile de activități comerciale, iar prin activitatea sa, Poliția Locală Arad, va contribui la cultivarea interesului cetățenilor pentru legalitate și ordine, ca principal pilon al activității de educație civică și prevenție.”

Primar
Gheorghe Falcă

Florian Barna, director general al Poliției Locale Arad

„Suntem alături de arădeni, pe un drum plin de speranță și încredere. Speranța că acest drum nu va cunoaște obstacole, că piedicile vor fi ocolite, că Direcția Generală Poliția Locală va fi pentru locuitorii acestui minunat oraș un real sprijin. Avem convingerea că suntem profesioniștii de care Aradul are nevoie pentru asigurarea și menținerea unui climat de siguranță civică, aflați permanent la dispoziția și în slujba cetățenilor. Nădăjduim din tot sufletul că ne-am atins acest obiectiv. Suntem organizați ca structură cu voință și capacitate de acțiune pe toată raza municipiului, pregătită de acțiune și intervenție în toate situațiile ce pot perturba liniștea și siguranța persoanelor, în toate domeniile de competență:  de la traficul rutier la disciplina în construcții, de la protecția mediului și activitățile comerciale la evidența persoanei și la absolut tot ce înseamnă ordine publică. Știm că numai ca parteneri ai cetățenilor ne vom putea îndeplini misiunea asumată, de garanți ai liniștii și siguranței arădenilor. ”

Director General
Florian Barna

Syndicate content