Copiii de la „Cetatea Voluntarilor” au vizitat Poliția Locală Arad

              Oaspeți de seamă au trecut miercuri, 26 aprilie 2017, pragul Poliției Locale Arad. Curioși de munca polițiștilor locali, un număr de 45 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, angrenați în acțiuni ale Asociației „Cetatea Voluntarilor” pe timp de vacanță, s-au bucurat să pătrundă în „tainele” meseriei.

         Incursiunea micuților a debutat la sediul central al Poliției Locale Arad, unde reprezentanții instituției le-au explicat ce fel de muncă depun zi de zi. Mai apoi, oaspeții i-au întâlnit pe polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, care dirijau traficul din intersecția Bulevardul General Ion Dragalina – strada Nicolae Bălcescu. Pentru ca experiența muncii de polițist local să fie completă, pe lângă sfaturile utile primite în materie de circulație, cei mici au avut bucuria de a urca pe scutere.

         Vizita a continuat în Dispeceratul Poliției Locale Arad, unde cei mici au avut ocazia să vadă orașul prin „ochiul” vigilent al camerelor de supraveghere. Mai apoi, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică le-au prezentat oaspeților echipamentele din dotare, răspunzând, totodată, tirului de întrebări. Pentru a fi informați și în privința modului în care se face accesul într-o instituție publică, micii vizitatori și-au încheiat excursia în Palatul Administrativ. Au fost întâmpinați și informați de polițiștii locali, iar la final s-au fotografiat alături de primarul Gheorghe Falcă.

Biroul de presă

Galerie foto