„Culori și zâmbete”- proiect-pilot premiat

Competiția s-a desfășurat sub numele „Împreună pentru un teritoriu de coresponsabilitate” și a avut în vedere premierea unor demersuri inovatoare social, elaborate în urma procesului de consultare a cetățenilor cu privire la bunăstarea socială, derulat în cadrul proiectului „Rolul dialogului social în dezvoltarea incluziunii sociale active” .

Prin organizarea competiției "Împreună pentru un teritoroiu de coresponsabilitate" se urmărește promovarea incluziunii sociale active prin stimularea participării civice și a dialogului social între cât mai mulţi actori ai comunităţilor locale.

Competiția este organziată în cadrul proiectului "Rolul dialogului social în dezvoltarea incluziunii sociale active", proiect implementat de către Asociația CRIES-Centrul de Resurse Etice și Solidare în parteneriat cu Platforma Europeană IRIS, Institutul Intercultural Timișoara, Asociația Serviciul APEL și Reper 21. Proiectul este co-finanțat prin Programul Operațional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013.

Mai multe detalii se pot afla din documentele atasate.

AttachmentSize
Regulamentul_concursului_de_proiecte_pilot_120313.pdf1.11 MB
Fisa_de_descriere_proiect.pdf230.87 KB
Tabel_cistigatori.pdf758.26 KB